nlc.hu
Sztárok

Damu Roland a szüleit kitiltotta a temetéséről

Damu Roland megtiltotta, hogy a szülei részt vegyenek a temetésén

Damu Roland már érezte a kórházban, hogy nagy a baj, mivel már a temetését is tervezte. Azt kérte, hogy a családjából csak a nagynénje, valamint Éva, és az ő rokonai, valamint rajtuk kívül néhány barát vegyen részt az eseményen.

Egyre több információ lát napivlágot Damu Roland temetéséről. A színész Angliában élő unokatestvére, Tóth Zita szerint a haldokló férfi azt kérte, hogy a temetésére se a testvéreit, se a szüleit ne hívják meg. Damu Roland nagyrészt a nagynénjénél, Évánál nőtt fel, a lányával, Zitával ezért nagyon közel állnak egymáshoz.

A gyerekkora pokoli volt, sosem kapott elég szeretetet, hatalmas éhség élt benne azért, hogy szeressék, elfogadják. Voltak persze, hibái, az itallal is meggyűlt a baja, de szabadult volna ő is. Volt, hogy sírva hívta az édesanyámat, hogy vigye kórházba, mert belehal az ivásba. Kértük, ne kövesse a szüleit ezen az úton, látta a rossz példát. Újra és újra nekifutott, a halála előtt már tiszta volt, nem ivott, nem dohányzott

–   mesélte a Blikknek Zita, hozzátéve, hogy rettenetesen zavarja, hogy a halála után is ennyien bántják a színészt.

Damu Roland

Fotó: Smagpictures

Kereste a boldogságot, várta a csodát, ami csak nem akart eljönni, amióta a börtönből szabadult. Ő csak játszani szeretett volna, de nem hagyták.

Zita édesanyjának, Évának mondta el a kórház intenzív osztályán, hogy nem szeretné, ha a szülei és a testvérei ott lennének a temetésén. Azt is elmondta, hogy szűk körű temetést akar. A terv az, hogy a nagynénje, annak két gyereke, az ő gyerekeik, egy unokatestvér és két nagyon jó barát lesz jelen, illetve Nagy Feró, ha elfogadja a meghívást, mert azt szeretnék, ha ő mondana beszédet. Várják azokat a kollégáit is, akik szeretnék leróni a kegyeletüket. A lap szerint Nagy Feró elfogadta a meghívást, és ha az ideje engedi, ott lesz a temetésen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top