nlc.hu
Sztárok

Damu Roland szülei

Évtizedek múltán először beszélnek egymással Damu Roland szülei

Évtizedek óta nem beszéltek egymással. Damu húga abban bízik, hogy felveszik a kapcsolatot a nagynénivel, aki a temetést intézi.

Hétfőn, 47 éves korában hunyt el Damu Roland. A színészt december elejétől kezelték kórházban koronavírus okozta fertőzés miatt. A Blikk azt írja, hogy a színész családját rossz személyes kapcsolatok szőtték át. Roland és testvérei évek óta nem beszéltek egymással, ahogy a színész szülei sem, akik között sok éve szintén elmérgesedett a viszony. Damu Roland börtönből szabadulása után megjelent könyvében, Az igazságban hosszasan írt viszontagságos gyerekkoráról, de azt sem tagadta soha, hogy a családból szinte senkivel nem tartja a kapcsolatot. 

damu roland

Elhunyt Damu Roland (Fotó: Smagpictures)

A Blikk egy családhoz közel álló forrásra hivatkozva írja, hogy a szülők, Damu Rudolf és Ica asszony a színész halála után felvették a kapcsolatot, először azóta, hogy Roland 12 éves korában elváltak. Ezt az információt Roland testvére, Anita is megerősítette a lapnak.

„Nagyon remélem, hogy a család most az egyszer összetart, mert szeretnénk, ha Roland Debrecenben lenne eltemetve, ahol a család több tagja is nyugszik. A szüleink valóban beszéltek egymással, ami régóta nem fordult elő. Évával egyelőre nem tudtunk szót váltani, de remélem, nem hagyja majd ki a családot a temetés szervezéséből” – mondta Anita a Blikknek.

A színész a Jakupcsek Nightban nyilatkozott utoljára, pár héttel kórházba kerülése előtt komoly egészségi problémákról is beszélt. „Sokkal nagyobb a baj, mint egyébként gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj. Maradjunk abban, amit igazolni tudok. Az az, hogy kétoldali tüdőgyulladásom, mellhártya- és gégegyulladásom van, de még egyszer: sokkal nagyobb a baj” – fogalmazott a műsorban, amely után két héttel már az intenzív osztályon kezelték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top