nlc.hu
Sztárok

Damu Roland utolsó interjúja

Damu Roland utolsó interjúja: Rejtélyes betegségéről beszélt

A színész még novemberben szerepelt a Jakupcsek Night című műsorban.

December 27-ére virradóan 47 évesen meghalt Damu Roland, akit december óta kórházban ápoltak. A színész koronavírusos lett két oltás után, az intenzív osztályon kezelték, halála előtt már műtüdő lélegeztette. Azóta rajongók százai és hírességek is búcsúztak a színésztől, köztük Szebeni István és a Jóban Rosszban stábja is.

Damu Roland utolsó televíziós interjúja a ripost.hu jóvoltából került elő, a színész még novemberben szerepelt Jakupcsek Gabriella ATV-n futó, Jakupcsek Night című műsorban, írja a 24.hu. A műsorban Damu arról is beszélt, a pandémia alatt egyáltalán nem tétlenkedett, kőművesnek állt, ám jött egy betegség, ami komolyabb volt, mint elsőre hitték.

Damu Roland

Damu Roland utolsó interjúja (Fotó: Smagpictures)

„Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint egyébként gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj. Maradjunk abban, amit igazolni tudok: az az, hogy kétoldali tüdőgyulladásom, mellhártya- és gégegyulladásom van, de sokkal nagyobb a baj.”

Damu Rolandról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top