nlc.hu
Életmód

II. Erzsébet királynő szakemberek jelentkezését várja

Festőt keres II. Erzsébet királynő a Buckingham-palotába

Az átlagosnál kevesebb fizetésért keresnek festő-mázolót.

Néha mi, átlagos földi halandók megfeledkezünk róla, hogy II. Erzsébet királynő pontosan ugyanolyan ember, mint mi. 

II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő (Fotó: Getty Images)

Mint ilyen, most éppen festő szakembert keres a palota felújítási munkálataihoz. Ugyanakkor, ha valaki elnyeri az állást, ne számítson rá, hogy aranyban fognak neki fizetni, sőt, valójában az apanázs még kevesebb is, mint egy átlagos festő és lakberendező fizetése az Egyesült Királyságban. 

A heti 40 órás munkáért, amely magában foglalja a Buckingham-palota és a birtokon belüli egyéb épületek kifestését, tapasztalattól függően 28 000 és 30 000 fontot kínálnak. A Reed szerint egy festő és mázoló átlagos fizetése az Egyesült Királyságban 31 201 font, mely jóval magasabb annál, amit a királyi család ajánl. A bárki számára elérhető álláshirdetésben részletesen leírják, milyen feladatokra keresnek embert és kifejtik azt is, hogy a munkájuk gyümölcsét több ezren fogják majd látni. 

Még mielőtt valaki jelentkezne az állásra, azért azt hozzá kell tenni, hogy a szakember nem közvetlenül a királynőnek fog dolgozni, hiszen ő nemrégiben átköltözött a Windsori kastélyba. Mindenesetre, elég menőn nézhet ki a későbbiekben az önéletrajzban, hogy valaki a Buckingham-palota csinosításán dolgozott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top