nlc.hu
Életmód

Nyáron fekszik kés alá Molnár Piroska

Műtétre szorul Molnár Piroska

Minden lépés maga a kín.

Molnár Piroska már lépni sem tud bot nélkül, így komoly elhatározásra jutott az egészségével kapcsolatban. 

Molnár Piroska

Molnár Piroska

A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő kedden megkapta a legújabb elismerését is, a Televíziós Újságírók Gálaestjén a Legjobb színésznőnek járó díjat is bezsebelhette. Az elismerést csak a közönség soraiban sikerült átvennie, mert Piroskának túl megterhelő lett volna felmenni a színpadra. A Keresztanyu Roza mamáját  hosszú idő óta nem láthattuk bot nélkül. Most a Blikknek elmondta, úgy tervezi, nyáron végre megműtteti magát. 

„Úgy néz ki, nyáron, pontosabban augusztusban kapok egy térdprótézist” – mondta a színésznő, aki korábban arról beszélt, azért nem vállalja a műtétet, mert túl sok időre kiesne a munkából és az sem kizárt, hogy újra kell tanulnia járni. 

„Azt majd az orvosok megmondják, mit kell újra tanulni, de nem biztatnak azzal, hogy két hónapnál kevesebb lesz a felépülés.”

A 77 éves színésznő a fájdalmai ellenére sem tervez leállni a munkával. Az elkövetkezendő két hónapban 10 különböző darabban lesznek előadásai. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top