nlc.hu
Életmód

Torokcisztával műtik Szendi Szilvit

Cisztát találtak az Operett sztárjának torkában, műteni kell Szendi Szilvit

Kiderült, miért nem lehet mostanában a színpadon látni.

Megrázó bejelentést tett közösségi oldalán az Operettszínház sztárja, Szendi Szilvi – szúrta ki a Ripost. A 45 éves énekesnő elárulta, komoly egészségügyi gondokkal küzd, mivel egy cisztát találtak a torkában, de szerencsére a legjobb kezekben van.

Szendi Szilvi

Cisztával műtik Szendi Szilvit – Forrás: Facebook / Szendi Szilvi Hivatalos Oldala

Elmondása szerint fél évvel ezelőtt kezdődött a kálváriája, és mostanra derültek ki az okok, a műtét pedig elkerülhetetlen.

Szeretném veletek megosztani, hogy miért nem láthattok mostanában a színpadon. (…) Fél évvel ezelőtt kezdődött minden, egyre gyakrabban voltak hangszálproblémáim, amivel természetesen orvoshoz fordultam. Az elmúlt időszakban több vizsgálaton is átestem, és mostanra hála Istennek megállapították a baj okát: egy ciszta akadályoz a hangadásban!!! Mindenkit, és magamat is szeretnék megnyugtatni, hogy a legjobb kezekben vagyok, nemsokára sor kerül a műtétre is, és újult erővel folytatom a munkát” – írta posztjában Szendi Szilvi, megnyugtatva a rajongóit, hogy hamarosan visszatér a színpadra.

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top