nlc.hu
Életmód

Séta az M7-esen

Az M7-es autópályán lődörgött, imbolygott egy férfi

Ráadásul forgalommal szemben.

Ezt írja a Magyar Közút az Instagramon: 

„Szombat reggel az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon több jármű is ütközött. Diszpécsereink a forgalomfigyelő kamerán a helyszínen zajló eseményeket követték, amikor észrevették, hogy a szemközti pihenőhelyről egy férfi menetiránnyal szemben elkezd felsétálni a pályára. Végül a leállósávig ment, de ott a kihajtó ágon is össze-vissza mászkált, sokszor éppen, hogy csak ki tudták kerülni a járművek. Diszpécsereink azonnal értesítették a hatóságokat és az útellenőrünk a baleseti helyszínről azonnal elindult a pihenőhöz. A felvételeken is látszik, hogy a benzinkút és a pálya között is még oda-vissza bóklászott, végül az útellenőrünk „kapcsolta le”. Az idős férfi tudomásunk szerint egy buszról maradt le, amíg érte jöttek egy személyautóval, addig a kollégánk vigyázott rá.
 
A felvételek kapcsán elmondható, hogy ezért is kell figyelni még egy lehajtó ágon közlekedve is az autósoknak. Illetve ha bármilyen segítségre szorulnánk, kérjünk segítséget – akár egy SOS telefonon keresztül -, de semmiképpen se menjünk fel gyalogosan egyetlen gyorsforgalmi útra se, várakozzunk biztonságos helyen.”

És akkor a videó: 

Az M7-es autópályán sétált egy férfi

(Kiemelt képünk illusztráció / Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top