nlc.hu
Életmód

Megfordult M7-es felhajtóján

Hajmeresztő: forgalommal szemben, utánfutóval fordult meg az M7-es felhajtóján

Valószínűleg elnézte az irányt a sofőr, ezért szabálytalanul megfordult és menetiránnyal szemben haladt az M7-es felhajtóján.
Megfordult az M7-es felhajtóján

Hajmeresztő manővert rögzített a Magyar Közút kamerája az M7-es autópálya balatonvilágosi csomópontjának Budapest felé vezető felhajtóágán múlt pénteken.

Egy utánfutós jármű vezetője meggondolta magát, és teljesen szabálytalanul megfordult, majd a menetiránnyal szemben, forgalomtól elzárt területeken áthaladva tért vissza a 71-es főútra.

Valószínűleg eltévesztette az irányt és nem a Budapest, hanem a Siófok felé vezető oldalra szeretett volna felhajtani. Voltak necces helyzetek a manőver során, de szerencsére nem történt baleset.

A Magyar Közút arra kéri az autósokat, hogy aki elnéz egy felhajtót vagy kijáratot, ne essen pánikba, mert a hazai gyorsforgalmi hálózaton sűrűn vannak csomópontok, ahol biztonságosan le lehet térni a pályáról és át lehet menni a megfelelő irányba.

Még több életveszélyes manőver:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top