nlc.hu
Életmód

Kiskutyával végzett egy terrier Kőbányán

Brutális kutyatámadás Kőbányán: egy harapással végzett a csöpp bichonnal az elszabadult bullterrier

“Ilyet nem szabad csinálni!” - szólt rá a gazdája, majd elviharzott a nagytestű ebbel a történtek után.
kutyatámadás

Széttépte egy bull terrier egy nyugdíjas asszony kiskutyáját, a támadó eb és a gazdája egyszerűen elsétáltak – írja a Blikk. A nagytestű kutya kitépte gazdája kezéből a pórázt, és pillantok alatt nekirontott a kiskutyának, majd egy harapással kettéroppantotta a 12 éves Vili bordáit.

Vilivel sétálni indultunk, kinyitottam a kertkaput, kiszaladt. (…) Az utca végén egy hatalmas kutya megpillantotta Vilit, és megindul felénk. A gazdája egy 70 év körüli vékony asszony nem bírta visszatartani azt az 50-60 kilós, csupa izom állatot. Elesett az asszony, az elszabadult véreb meg egyenesen a kiskutyámnak rontott” – idézte fel a történteket a nyugdíjas asszony. Elmondása szerint a terrier gazdája még annyit sem mondott, hogy bocsánat, csak annyit tett, hogy rászólt a kutyájára: ‘Ilyet nem szabad csinálni!’, majd elsiettek. “Én ott zokogtam, egy szomszédom vitt el állatorvoshoz” – panaszolta Helga.

Az eset egy hónapja történt, de se Helga, se a kőbányai rendőrség a mai napig nem akadt a veszélyes bullterrier és a gazdája nyomára, hiába tett feljelentést a nyugdíjas nő.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top