nlc.hu
Életmód

Szilágyi Liliána állítja: a nagyanyja is molesztálta

Újabb megrázó vallomás Szilágyi Liliánától

Újabb részleteket árult el az úszónő a gyerekkori bántalmazásairól.

Szilágyi Liliána hosszú hallgatás után ismét egy felzaklató interjút adott, melyben újabb részleteket tárt fel – az állítása szerint – őt ért zaklatásokról – írja a Blikk. A 25 éves úszónő a Klubrádióban, a Kadarkai Endre által vezetett Szavakon túl című műsorában többek között arról vallott, hogy a nagymamája is molesztálta őt szexuálisan.

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána tavaly év végén beszélt először a nyilvánosság előtt a bántalmazási ügyéről – Forrás: TV2 / Tények – videó

A nagyanyámmal van egy elég konkrét élményem. Még viszonylag kicsi voltam, ilyen 5-6 éves és nála aludtam. Lefürdetett, majd bevitt a szobába, és hát így elkezdett nyúlkálni a nemi szervemben” – mesélte Szilágyi Liliána, akit elmondta azt is, hogy amikor ezt el akarta utasítani, a következőket mondta az asszony: “Ez nagyon fontos egy lánynak, hogy minden fürdés után meg legyen nézve a nunija, és neked ezt apádnak kell csinálnia.”

Az úszónő emellett több megrázó esetről is vallott Kadarkai Endre műsorában.

Olvass még Szilágyi Liliánáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top