Rihanna hasonmása a popsztár ikertestvére is lehetne

S. Z. | 2022. Április 18.
Kísérteties a hasonlóság Rihanna és brazil hasonmása, Priscilla Beatrice között.

Szinte minden hírességnek van egy hasonmása, de ritkán találkozni olyannal, aki tényleg megszólalásig hasonlít az ismert világsztárra. Nem túlzás, a brazil Priscilla Beatrice és popikon Rihanna tényleg úgy néznek ki, mint két tojás.

Priscilla Beatrice az énekesnő alteregójaként szerzett hírnevet magának, miután a barátai folyton azt mondogatták neki, hogy úgy néz ki, mint Rihanna. Először 2020-ban figyelt fel rá az internet, népszerűsége pedig azóta is töretlen, ma már több mint 450 ezer követője van az Instagramon 2,4 millió pedig a TikTokon.

A hasonlóság annyira kísérteties, hogy simán elhinnénk, hogy az első gyerekével várandós Rihannának van egy ikertestvére. Ám a 29 éves Beatrice sok munkát fektetett az imitátorságba. Tanulmányozta a popsztár sminkjét, öltözködését és modorát, hogy tökéletesen utánozhassa. Egy fotózás előtt csak a sminkelés több mint egy órát vesz igénybe, ráadásul egy csapat segíti, különben még tovább tartana.

A hasonlóság miatt Beatrice a hazájában, Brazíliában az országos televízióban is szerepelt, és még Rihanna figyelmét is felkeltette. „Hol az album, hugi?” – kommentálta maga a popikon a hasonmása egyik videóját.

Nemrégiben egy brazil férfiről írtunk, aki annyira hasonlít Timothée Chalamet-ra, hogy még a nagymamája sem tudta megkülönböztetni őket.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Bal oldalon Rihanna, jobb oldalon Priscilla Beatrice. Fotók: Image Press Agency / NurPhoto via AFP; Instagram/Priscilla Beatrice)

Exit mobile version