nlc.hu
Sztárok

Rihanna hasonmása, Priscila Beatrice

Még magát Rihannát is lenyűgözte a hasonmása, Priscila Beatrice

A brazil influencer akár Rihanna eltitkolt ikertestvérének is gond nélkül kiadhatná magát.
Priscila Beatrice és Rihanna

Az Instagramon közel 350 ezren, míg a TikTokon már 2,2 millióan követik Priscila Beatrice-t, aki azzal szerzett magának hírnevet, hogy szinte egy az egyben úgy néz ki, mint Rihanna. A 29 éves brazil influencer 2014 óta van jelen a közösségi médiában. A fotóin és a videóiban leginkább a sztárt imitáló frizurákkal és sminkekkel pózol, illetve az ő dalaira tátog. A kommentelők gyakran jegyzik meg, hogy olyan, mintha az énekesnő ikertestvére lenne.

A hasonlóság még magát Rihannát is lenyűgözte, olyannyira, hogy kommentelt Priscila egyik tavaly nyári videójához, melyen az énekesnő előző évi British Fashion Awardson viselt frizuráját és sminkjét készítette el.

 „Még mindig nem hiszem el !!! A @theshaderoom oldal megosztotta a videómat, és A VALÓDI RIHANNA látta és megjegyzést fűzött hozzá!!!! Tudjátok mit érzek most??? Nem tudom abbahagyni a sírást a meghatottságtól!!!! A boldogságtól!!!!! Ez egy álom!!! Isten csodálatos!!!!!” – lelkendezett Instagram-oldalán Priscila.

A fiatal nő egyébként hazájában hivatásos Rihanna-imitátorként dolgozik, rendszeresen hívják rendezvényekre, fotózásokra és tévéműsorokba is. 

Hasonmások

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top