nlc.hu
Sztárok

Ty Jones, Ed Sheeran hasonmása

Folyton menekülnie kell a rajongók elől Ed Sheeran hasonmásának

A manchesteri srác néhány éve még egy barkácsboltban vagy egy halászhajón akart dolgozni. Ma főállású Ed Sheeran-hasonmásként keresi a kenyerét.

Napszemüveggel, szájmaszkkal és kalappal álcázza magát és inkább éjszaka jár bevásárolni a manchesteri Ty Jones, máskülönben nem kerülheti el, hogy Ed Sheeran fanatikus rajongói úton-útfélen letámadják. A férfi ugyanis megszólalásig hasonlít az angol énekesre. Nem csupán az arcvonásai, a hajszíne, de még az alkata és a magassága is szinte tökéletesen megegyezik a sztáréval. 

„Rajongók tömegei követtek a londoni Hackney-ben és Los Angelesben is, egészen addig a pontig, amikor a csapatnak, akikkel dolgoztam, végül ki kellett menekítenie” – mesélte Jones. Hozzátette: olyan is előfordult, hogy amikor egy Ed Sheeran-rajongó megpillantotta az utcán, leesett a biciklijéről. 

Balra Ed Sheeran, jobbra Ty Jones

Balra Ed Sheeran, jobbra Ty Jones (Fotók: Keith Mayhew/SOPA Images/LightRocket via Getty Images – Instagram@1991ed

Ty iskolásként még úgy tervezte, hogy egy barkácsboltban vagy egy halászhajón vállal majd munkát. Ehhez képest ma már főállású Ed Sheeran-hasonmásként dolgozik.

„Rengeteg bókot kapok olyan emberektől, akik azt állítják, hogy találkoztak vele, és el sem hiszik, mennyire hasonlítunk egymásra. A volt munkahelyemen egy kedves, idős hölgy egyszer azt mondta, hogy nem úgy nézek ki, mint Ed, hanem még jobban is” – idézte fel Ty. Ő maga egyébként egy alkalommal találkozott személyesen Sheerannel, még 2011-ben, ám hamarosan egy Zoom-meeting keretében újra beszélhet majd vele.

Amellett, hogy pénzt keres a hasonlósággal, rengeteg ajándékot is kap a sztár rajongóitól, vagy épp különféle cégektől, de az éttermek, klubok VIP-részlegére is könnyedén bejut.

A férfi jelenleg gitározni tanul, hogy Sheeran dalait is előadhassa. „Igyekszem elsajátítani a dalait, hogy tribute előadóként léphessek fel. Emellett a jövőben szeretném kipróbálni magam színészként más szerepekben is.”

Jones volt a főszereplője egyébként annak az átverésnek is, melyet Josh Pieters Youtube-csatornájára forgattak még 2019-ben: egy, a Staples Centerben rendezett bokszmeccsen próbálták meg elhitetni az emberekkel, hogy ő Ed Sheeran. A Los Angeles-i reptéren Dobó Kata is összefutott az imitátorral és egy közös szelfit is készített vele.

via

Még több hasonmás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top