nlc.hu
Életmód

Megjelent a TEDi boltlánc Magyarországon

Új boltlánc jelent meg Magyarországon, a Pepco és a KIK konkurenciája lehet

Magyarországon terjeszkedik a német TEDi boltlánc, amely széles áruválasztékot kínál a nonfood szegmensben.
Egy TEDi bolt belseje

Új üzletlánc jelent meg Magyarországon: a német TEDi március végén nyitott meg egy boltot a budapesti Savoya Parkban, de van már Pápán és Székesfehérváron is üzletük – írja a Pénzcentrum.

Az áruházlánc további boltok megnyitását tervezi, sőt a honlapjuk szerint április 21-én Hatvanban máris nyílt egy újabb üzletük.

Termékkínálat alapján a TEDi leginkább a Pepcónak és a KIK-nek jelenthet konkurenciát, hiszen a nonfood szegmensben működik, és a kozmetikumokon át a lakberendezési tárgyakon, dekorációkon és a játékokon keresztül az irodaszerekig szinte mindent árulnak.

A kínálatról TikTok-videó is készült:

Az üzletláncról keveset lehetett eddig hallani Magyarországon, pedig a német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

Korábban arról írtunk, hogy a koronavírus-járvány érzékenyen érintette a divatáru-ágazatot is, ezért terjeszkedés helyett tavaly bezárt négy üzletlánc Magyarországon.

(Kiemelt kép: TEDi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top