nlc.hu
Életmód

Egy fa tetején él a pakisztáni Tarzan

Tarzannak hívják, mert 8 éve egy fa tetején él

Egy 28 éves pakisztáni férfit Karachi Tarzanjának becéznek, mivel már nyolc éve egy faágakra épült apró házikóban húzza meg magát.
A Karachi Tarzan

Farman Ali története egyetlen nap alatt vált szenzációvá, miután a médiában elmesélték a sztoriját. A férfi mindenkinek elmondja, hogy nem ő döntött úgy, hogy egy fa tetején éljen. Miután a szüleit korán elveszítette, Ali egyszerűen túl szegény volt ahhoz, hogy megengedhessen magának egy albérletet. Egy darabig az utcán élt, majd eldöntötte, hogy épít magának egy szerény otthont lehetőleg egy olyan helyen, ahol senki nem háborgatja majd, és nem lesz útjában a közlekedőknek sem – írja az odditycentral.com.

A hely végül egy fa lett. Ali napközben kocsimosással, takarítással és azzal keresi a kenyerét, hogy elintézi a bevásárlást másoknak. A legtöbben vízzel és étellel fizetnek a munkájáért, és az a kevés, amit pénzben megkeres, nem is lenne elég egy albérletre. Pakisztánban sokan dicsérték a férfit a rátermettsége miatt, hiszen szinte a semmiből tudott magának egy nagyon szerény otthont teremteni. A házat bambuszból, fából és használt ajtók darabjaiból építette. Van ott egy kis mosdókagylója, sőt egy apró tűzhelye is, amin vizet és ételt tud magának melegíteni, sőt még egy kis akkumulátoros lámpája is, hogy tudjon világítani. Párszor próbált a hatóságoktól segítséget kérni, de mivel ignorálták őt, megbékélt a jelenlegi lakhelyével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top