nlc.hu
Életmód

Meghalt Nick Cave fia, Jethro Lazenby

Meghalt Nick Cave fia, Jethro Lazenby, már a második fiát veszíti el a zenész

Hét évvel a kisebbik fia halála után elhunyt Nick Cave idősebb fia, Jethro Lazenby is.
Nick Cave ausztrál énekes, zenész és író sajtótájékoztatót tart a Stranger than kindness - The Nick Cave Exhibition című kiállításról a koppenhágai Den Sorte Diamantban

Meghalt Nick Cave 31 éves fia, Jethro Lazenby – írja a Daily Mail a zenész közlése nyomán. 

A Melbourne-ben élő Jethro két nappal a halála előtt szabadult a börtönből, ahová azért került, mert bántalmazta az édesanyját.

„Hatalmas szomorúsággal meg tudom erősíteni, hogy fiam, Jethro elhunyt” – mondta Nick Cave, aki hozzátette, hogy hálásak lennének, ha a családot most nem zavarnák ebben a nehéz időszakban.

Jethro 1991-ben született Beau Lazenby melbourne-i modelltől, akivel Nick Cave akkoriban együtt volt. Bár a fiú édesapja nevét használta a modellkarrierje során, állítása szerint 7 éves koráig nem találkozott a zenésszel.

Nick Cave 2015-ben már elveszítette egy másik fiát, Arthurt. Az akkor 15 éves tinédzser lezuhant egy 18 méter magas szikláról az angliai Ovingdeanben. Szervezetében hallucinogén drogot, LSD-t mutattak ki.

(Kiemelt kép: JOHAN NILSSON / TT News Agency via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top