nlc.hu
Életmód

KisKeró durva bókja a menyasszonyának

Kerényi Miklós Máté első bókja a menyasszonyának: „De vastag bokád van!”

Nem kímélte Aishát az első találkozáskor.

Tegnap elstartolt a Drágám, add az életed! legújabb évada: az első héten Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Bódi Csabi és felesége, Gina, valamint Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha küzdenek meg egymással a döntőbe jutásért.

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha

Fotó: TV2

A párosok úgy kezdték a műsort, hogy elmesélték, hogyan alakult a kapcsolatuk a kezdetektől. Az Operettszínház színésznője, Kardffy Aisha nem szívesen emlékszik vissza az első találkozásra, ugyanis KisKeró eléggé beszólt neki, bár erre mindketten másképp emlékeznek. 

A színész már jó ideje a teátrumban dolgozott, menyasszonya viszont akkor volt elsőéves színésznő. A művészbüfében találkoztak, amikor egy pár szó után Máté odaszúrt neki. „Odajött, megnézett, felemelte a lábamat, majd mondta, hogy hű, de vastag bokád van” – emlékezett vissza az esetre Aisha. 

„Én ezt a történetet sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom” – reagált Kerényi Miklós Máté, aki megjegyezte, hogy innen már csak feljebb volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top