nlc.hu
Életmód

Tolvai Reni és a testfestés

Tolvai Renit a testfestés takarja, de gyakorlatilag meztelen

Tolvai Reni az új videoklipje miatt csípte ki magát.

Tolvai Reni az utóbbi időben több dalt is kiadott, most pedig klipet is készítettek az egyikhez. Az énekesnő több szettben látható majd a videóban, legutóbbi fotóján láthatjuk az egyiket – na jó, itt igazából nem visel ruhát, testfestéssel takarja el magát.

Tolvai Reni

Fotó: Instagram

„Ahogy felvettük a demót, leültünk KissMarkkal ötletelni a videoklipen és szinte egyből a zöld lézer motívumát tűztük ki fő iránynak a hangzásból adódóan. Az egyik jelenethez Asztalos Kriszta készített nekem UV-zöld és fekete testfestést, ami 6-7 órát vett igénybe, a videóban, pedig szinte csak néhány másodpercben látható – de azt gondolom, megérte! A zöld haj az én ötletem volt, valahogy úgy éreztem, hogy jól passzol  ez a frizura a Ferrari mellett” – árulta el Reni, aki profiként természetesen maga készítette el sminkjét.

A rajongók nem fogták vissza magukat: egy órája posztolta a képet Reni, de már most nagyon sok komment összegyűlt alatta. Mondhatni, szuper a fogadtatása, egy negatív hozzászólás sincs a képnél, mindenki dicséri az énekesnőt.

Ma 18 órakor debütál a klip.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top