nlc.hu
Életmód
Anger Zsolt és Emese találkozása

Anger Zsolt elmesélte, hogyan találkozott a feleségével: „Akkor éppen volt valakim”

Feleségével való megismerkedéséről vallott Anger Zsolt.

Anger Zsolt nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de Peller Mariannal kivételt tett. Az Utazás a lelked körül című műsorban mesélt arról, hogyan találkozott a feleségével, Emesével, és miért nem jöttek össze akkor, csak évekkel később.

Anger Zsolt

Fotó: Utazás a lelked körül

„Egy nagyon különleges helyen találkoztunk, ami egyébként életem meghatározó helye. A Kaposvári Színház alagsorában volt a színházi büfé. (…) Egy film miatt mentem oda annak idején, ahol találkoztam a rendezővel. Mondta, hogy menjek vele, bevitt a sminkeshez és ott állt az Emese. Bemutatkozott, mondta, hogy ő fog kisminkelni. Mondtam is magamban egyből, hogy a smink mellett más is lesz köztünk. Nekem akkor éppen volt valakim, de én olyan ember vagyok, aki lezárja a dolgot, mielőtt más felé nyit. Amúgy is zűrzavaros volt az egész, érzelmileg nem voltam stabil, mert éppen egy erős kapcsolat után voltam és kerestem magam” 2 mondta a színész-rendező, aki hozzátette, akkor nem alakult ki közöttük semmi, csak évekkel később.

„Mi nem akkor jöttünk össze, ez már 10 évvel ezelőtt történt. Eltelt pár év és végül megbeszéltük, hogy megpróbáljuk együtt” – mesélte Anger Zsolt, aki mesélt még többek között a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról és a karrierjéről rendezőként, valamint színészként is.

Szó esett még egy korábbi balesetéről, amikor 160 km/órával csapódtak egy villanyoszlopnak, de szerencsések voltak, túlélték az ütközést.

A teljes adást a Lélekközösség Youtube-csatornán megtekintheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top