nlc.hu
Életmód

Mc Hawer szakított

Lefújták az esküvőt, MC Hawer újra egyedül van

Barátja félti Mc Hawert, hogy újra a pohár után nyúl bánatában.

Még márciusban írtuk meg, hogy se veled, se nélküled kapcsolata után MC Hawer tavaly év elején szakított, majd nem sokkal később rátalált a szerelem a mulatós sztárra, kivételesen egy korabeli nőbe szeretett bele. Annyira belehabarodott, hogy szinte egyből összeköltöztek és a lánykérésre sem kellett sokat várni. A Blikk szerint azonban most a zenész és kedvese külön utakon folytatják.

A lap úgy tudja, az énekest nagyon megviselte a szakítás, teljesen magába zárkózott, annyira bízott abban, hogy a hölgy elhozza az életébe a boldogságot, hogy el is jegyezték egymást, majd közös otthonba költöztek. A kudarc fájó, ezért a barátai aggódnak, nehogy Géza szerelmi bánatában újra a pohár után nyúljon.

Zenésztársa, Benyó Miklós, alias Tekknő Miki szerint csúnya szakítás volt kettejük közt, ráadásul igen „kacifántos” módon történt az egész. A férfi nagyon aggódik, hogy barátja esetleg újra a pohár után nyúl majd bánatában. 

MC Hawer

Fotó: Instagram

Érthető, hogy a zenész megzuhant, hiszen úgy tűnt, közel a hatodik x-hez végre megtalálta az igaz szerelmet, s azt a nőt, aki mellett leéli az életét. A pár 2021 nyarán ismerkedett meg, s alig két hét után Hawer feleségül kérte a nála tíz évvel fiatalabb, 46 éves hölgyet, aki igent is mondott. Nem sokkal később összeköltöztek egy, a menyasszony által vásárolt lakásban, s februárra szűk körű esküvőt, ám luxus nászutat terveztek.

Pedig korábban a zenész közösségi oldalán büszkén mutatta évtizedekkel fiatalabb barátnőit, a kapcsolatok mind zátonyra futottak. A korban hozzá illő hölgy szerelmében azonban nagyon bízott a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top