nlc.hu
Szabadidő

MC Hawer esküvője

Kiderült, mikor lesz MC Hawer esküvője

Tavaly júniusban talált rá a szerelem.

MC Hawer sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élt fiatalabb kedvesével, ám tavaly év elején a szakítás mellett döntöttek. Pár hónappal később rátalált a szerelem a mulatós sztárra, kivételesen egy korabeli nőbe szeretett bele. Annyira belehabarodott, hogy szinte egyből összeköltöztek és a lánykérésre sem kellett sokat várni. Most pedig már az esküvőt tervezik.

MC Hawer

Fotó: Instagram

„A napokban megyünk be az anyakönyvvezetőhöz, hogy véglegesítsük az időpontot. Mivel ilyenkor van egy kötelező, 30 napos várakozási idő, ezért várhatóan májusban lesz az esküvő. Méghozzá egy pénteki napra kell, hogy tegyük, mivel a hétvégéink általában tele vannak fellépésekkel. Szűk körben tartjuk, tehát csak a család lesz jelen. Délelőtt letudjuk az esküvői fotózást, délután két órától van nyitva a házasságkötő terem. Összeházasodunk, utána pedig beülünk valahova enni a rokonsággal. Ezt követően mindenki megy a dolgára, így aznap este akár egy fellépést is bevállalok” – részletezte a Ripostnak Koczka Géza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top