nlc.hu
Életmód

Kórházba került Oszter Sándor özvegye

Kórházba került Oszter Sándor özvegye, súlyos balesetet szenvedett Failoni Donatella

Oszter Alexandra osztotta meg a szomorú hírt.

Failoni Donatella súlyos balesetet szenvedett, kórházban kezelik – közölte Oszter Alexandra a közösségi oldalán.

Failoni Donatella

Fotó: Smagpictures

„Mindenkinek köszönjük szépen a sok törődést. Édesanyám elesett és eltörte a vállát. Most szomorú, hogy nem tud zongorázni és kertészkedni. Az éjszaka rettenetesen telt, nagy fájdalmai vannak” – írta Oszter Sándor lánya.

Tavaly ősszel elhunyt Oszter Sándor, az özvegy Failoni Donatella nagyon rosszul viselte az ezután következő időszakot. Korábban azt mondta, sokat álmodik néhai férjéről, aki gyakran meg is szólítja.

„Mostanában egyre többször megjelenik álmomban, és ez nagyon jó érzés, mert ilyenkor újból velem van. Beszélek hozzá, mondtam neki: »Sándor, segíts nekem!« Utána bementem a szobába, valahogy egy kismadár berepül a nappaliba, rászállt az ő faragott székére. Onnan aztán beszállt Sándor szobájába, az ágyára. Így üzent nekem a férjem, hogy velem van, aztán hallottam a hangját, ahogy mondja: »Nem vagy egyedül, ne félj!«” – mesélte korábban a Story magazinnak adott interjújában az özvegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top