nlc.hu
Család

Failoni Donatella gyásza

Gyászában hallja Oszter Sándor özvegye, ahogy a férje szólítja

Üzent feleségének az elhunyt színész.

Fél év sem telt el Oszter Sándor halála óta. Zongoraművész özvegye, Failoni Donatella a férje elvesztését követően sokáig képtelen volt sírni, és bár vágyott rá, hogy legalább az álmaiban jelenjen meg, ez sem történt meg. Egészen mostanáig: Oszter Sándor üzent a feleségének – írja a Story magazin.

Oszter Sándor és Failoni Donatella

Oszter Sándor és Failoni Donatella az RTL Klub Reggeli című műsorában 2010-ben (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Mostanában egyre többször megjelenik álmomban, és ez nagyon jó érzés, mert ilyenkor újból velem van. Beszélek hozzá, mondtam neki: »Sándor, segíts nekem!« Utána bementem a szobába, valahogy egy kismadár berepül a nappaliba, rászállt az ő faragott székére. onnan aztán beszállt Sándor szobájába, az ágyára. Így üzent nekem a férjem, hogy velem van, aztán hallottam a hangját, ahogy mondja: »Nem vagy egyedül, ne félj!«” – mesélte Failoni Donatella, aki a Story magazinnak adott interjúban arról is beszélt, hogyan telnek a napjai a férje nélkül.

„Képtelen vagyok feldolgozni, hogy a férjem nincs többé. (…) Borzalmasan hiányzik. (…) Megvagyok, elvagyok, csinálom a dolgom, igyekszem összeszedni magam. Egy percig nem tétlenkedem, mindennap főzök, éppen úgy, mintha itt lenne Sándor. A hétvégék kicsit könnyebbek, jönnek a gyerekek Diósjenőre, a lányom, a párja, az unokám. Így, egymásba kapaszkodva próbáljuk meg túlélni a túlélhetetlent” – vallotta be Oszter Sándor özvegye.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Búcsú Oszter Sándortól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top