nlc.hu
Család

Oszter Sándor temetése

“Neked még élni kellene! A halál nem illett hozzád soha” – Oszter Sándor temetésén szívszorító gyászbeszédet mondott Bodrogi Gyula

A fővárosi gyászszertartásán résztvevő hagyományőrző betyárok puskadördüléssel „köszöntek el” az ország Rózsa Sándorától.

A Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra Oszter Sándort, de végakarata szerint egy másik nyughelye is lett: szerettei a Börzsöny hegység lábához is szórtak a hamvaiból. Mint a Blikk írja, a 73 éves korában elhunyt színész özvegye, Failoni Donatella sokáig vissza tudta tartani a könnyeit a szertartáson, azonban amikor elindult a kocsi a művész hamvaival, hogy utolsó útjára kísérjék, keserves zokogásban tört ki. Lányuk, Alexandra támogatta őt mindvégig.

Oszter Sándor

Teljesült Oszter Sándor végakarata – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Jóbarátja, Bodrogi Gyula megható gyászbeszédet mondott a temetésen. “(…) Még élhettél volna. Neked még lenni kellene! A halál nem illett hozzád soha. Rólad mintázni lehetett, lehet az életet. (…) Hogy becsaptál minket! (…) De nem menekülsz, utánad megyünk! Te betyár!” – hangzott el többek között a szívszorító búcsúzásban.

Búcsú Oszter Sándortól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top