nlc.hu
Sztárok

Átveszik Oszter Sándor utolsó szerepét

Megszületett a döntés: ő veszi át Oszter Sándor utolsó szerepét

Nehéz döntést hozott az Éless-Szín művészeti vezetője, Valler Gabriella.
Oszter Sándor szerepe

Az Éless-Szín egyik sikerdarabjának, a Kassai polgároknak a főszerepét ugyanis Oszter Sándor játszotta, a színész halála után pedig határoznia kellett a darab jövőjéről. Egy előadás elmarad, ám később Korcsmáros György Jászai Mari-díjas színművész alakítja János mestert – írja a Blikk.

Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen egy nagyszerű embert és csodálatos színészt veszítettünk el Oszter Sándor halálával. Óriási sikerünk volt a Kassai polgárok című Márai Sándor-műből készült darab, amit a közönség is nagyon szeretett, könnyes szemmel tapsolta meg az összes előadást. Jövő héten Zsombón már játsszuk a darabot, Oszter Sándor szerepét Korcsmáros György veszi át. Nagyon nehéz volt olyan színészt találni, aki ilyen rövid határidővel is fel tud készülni erre a nehéz, drámai szerepre, és az ideje is engedi a már előjegyzett előadásainkon való részvételt” – mondta Voller Gabriella, a társulat művészeti vezetője.

Búcsú Oszter Sándortól:

(Nyitókép: Korponai Tamás/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top