nlc.hu
Életmód

Gyereket vár Pindroch Csaba felesége

Negyedik gyermekét várja Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda

Közös előadásuk után közölték a nagyszerű hírt.

A salgótarjáni József Attila Művelődési Központ színháztermében lépett fel kedden Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda a Mr. és Mrs. című előadással. A darab után bejelentették, hogy egy ideig ez az utolsó fellépésük, hiszen hamarosan bővül a családjuk – adta hírül a nool.hu.

Verebes Linda Pindroch Csaba

Fotó: Facebook

Nagy örömmel tudatták a közönséggel, hogy a negyedik gyermeküket várják.

Verebes Linda és Pindroch Csaba két évvel ezelőtt ünnepelték megismerkedésük 20. évfordulójukat. „20 év… Megünnepeltük Bécsben kettesben romantikus sétákkal, vacsorákkal és színházi előadásokkal! Nem írom le, mit érzek még mindig a férjem iránt, mert azt elmondom, megmutatom neki személyesen, nemcsak az évforduló alkalmából, hanem mindennap! 20 éve, amikor szerelembe estünk, senki egy forintot sem tett volna fel a kapcsolatunkra. Sőt idősebb színészkollégáim óva intettek Csabától… Szerencsére (bár egy pillanatig sem gondolom, hogy ez a szerencsén múlt volna) nem lett igazuk!” – írta akkor a színésznő. 

A színészpárnak már van három gyermeke: Mira 2008-ban született, Ricsi 2014-ben, a legfiatalabb, Patrik pedig 2015-ben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top