nlc.hu
Életmód

125 ezer forintot fizett egy borzalmas szemöldöktetoválásért

Szinte sokkot kapott, amikor meglátta, mennyire elrontották a szemöldöktetoválást – fotó

Crystal Weinstock attól tart, hosszú időbe telik majd, amire a szemöldöktetoválásnak nyoma sem marad.

Egy texasi kétgyermekes anyuka, Crystal Weinstock 340 dollárt, vagyis több mint 125 ezer forintot fizetett egy szemöldöktetoválásért, mert szeretett volna időt spórolni azzal, hogy nem kell majd mindennap magának szép és dús szemöldököt sminkelnie. Sajnos az illető, akit felkeresett, nem végzett jó munkát. „Amikor végeztünk, azt mondta, hogy ne akadjak ki. Amikor belepillantottam a tükörbe, alig hittem a szememnek. Amikor a lányom másnap reggel bejött a hálószobába, nagyon megijedt”  – mesélte. 

Elrontott szemöldöktetoválás

Crystal Weinstock az elrontott szemöldöktetoválás után (Fotó: Profimedia)

Crystal Weinstock azóta már két kezelésen is részt vett, hogy eltüntesse a félresikerült szemöldököt, de valószínűleg ennyi nem lesz elég, és attól fél, egy év is kell ahhoz, hogy újra úgy nézzen ki, mint régen. És ugyan a kezelések miatt sokat kell utaznia, de a szakember, aki elvállalta, hogy segít rajta, nem kér pénzt a munkájáért, és még adománygyűjtést is indított, hogy segítsen fedezni Crystal utazási költségeit.

„Bár kínos, ami velem történt, remélem, az én példámból tanulva az emberek sokkal körültekintőbbek lesznek, amikor szakembert választanak, azok, pedig akik a jövőben majd ezzel szeretnének foglalkozni, azokban tudatosul, hogy az ügyfelek is emberek, és hogyha valamit elrontanak, annak következményei vannak.”

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top