nlc.hu
Életmód

Traumaként élte meg a hallók világát Weisz Fanni

Évekig önbizalomhiánnyal küzdött Weisz Fanni

Családja adott hitet a modellnek a nehéz időkben.

A siket modell, Weisz Fanni ma már rengeteg fiatal lány példaképe, és ahányszor megjelenik valahol, tündököl. Viszont ez nem volt mindig így. Kicsiként minden rendben volt, de amikor beütött a kamaszkor, Fanni súlyos önbizalomhiánnyal küzdött, amire a környezete is nagyon rásegített. A nehéz évekről a TV2 Mokka műsorában mesélt édesanyjával.

Weisz Fanni

Weisz Fanni (Fotó: Instagram)

„Nem volt könnyű. Amikor picike voltam, olyan 9-től 14 éves koromig olyan bátor voltam, volt önbizalmam. Aztán amikor kamasz lettem, olyan 16-17 éves, akkor teljesen elveszett az önbizalmam, mert bekerültem a halló világban  és bizony teljesen más volt. Akkor jöttem rá, hogy ez egy más világ és egyre jobban éreztem a nyomást magamon, hogy én más vagyok, és alantasabb vagyok, a hallók mindent tudnak, én pedig alattuk vagyok. A kommunikáció hiánya, nem tudtam velük beszélgetni” 0 mesélte a modell. Persze ez a szituáció két oldalú volt, mert volt olyan, aki ezt éreztette vele és elnyomta, de ő maga is generálta ezt az érzést. A családja, és édesanyja támogatta Fannit ebben a nehéz időszakban, és arra biztatták, legyen hite és mindig mosolyogjon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top