nlc.hu
Életmód

Mindig is kutya akart lenni, most valóra vált az álma

Mindig is kutya akart lenni, valóra vált az álma

A japán férfi több millió forintért készíttetett jelmezt magának, hogy úgy nézhessen ki, mint egy hosszú szőrű skót juhász.

Mindenkinek vannak merész álmai. Egy japán férfi például egész életében arra vágyott, hogy kutyaként élhessen s talált is egy céget, aki tudott neki segíteni abban, hogy – legalább részben – teljesüljön az álma – számolt be az esetről a Oddity Central. A Zeppet nevű, különleges jelmezek készítésére szakosodott társaság ugyanis vállalta, hogy készít a férfinek egy élethű álcát. Noha megkérték az árát, a több mint 5 millió forintért elkészített ruha lehetővé tette, hogy hordozója valóban hasonlítson egy hosszú szőrű skót juhászhoz.

élethű kutyajelmez

(Fotó: Zeppet)

A férfi, aki Taco néven van fent a Twitteren egy hónappal ezelőtt mutatta be közönségének négylábú alteregóját. Sőt, egy új Youtube csatornát is indított csak azért, hogy lehetősége legyen másoknak is átélni, milyen a világ kutya szemmel. Legutóbbi videójában a férfi azt mutatta be, hogy játszik skót juhászként egy plüss játékkal.

A Zeppet szakemberek szerint kihívást jelentett a jelmez legyártása, mivel a kutyák anatómiája nagyon más mint az emberekké, így számos trükköt kellett bedobniuk, hogy Taco valóban hasonlíthasson egy ebre.

A kutyának öltöző férfi nagy feltünést keltett hazájában és még a japán állami televízió is foglalkozott a történettel. A különös álmot dédelgető Taco esete megosztotta a nézőket. Volt, aki nem értette, mi az értelme annak amit csinál, mások azonban úgy gondolták, miért ne öltözhetne kutyának, ha másnak nem árt vele.

Nem Taco az egyetlen, aki sokat tett azért, hogy megváltozzon a külseje. Nemrég egy másik japán férfiről esett szó a médiában, aki egy évig hasizomkerekezett azért, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc animekaraktere.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top