nlc.hu
Életmód

Molesztálták gyerekkorában Agárdi Szilvit

Először vallott traumájáról Agárdi Szilvi: 14 éves korában molesztálta egy rokona

Még a szüleinek sem beszélt erről 11 éven át.

Komoly trauma érte gyerekkorában Agárdi Szilvit, erről most először beszélt a nyilvánosság előtt, még pedig a Levente Klubja legújabb epizódjában. Mint a Blikk írja, a 27 éves énekesnőt – aki közelmúltban teljesen elveszítette a látását – gyerekkorában az egyik rokona molesztálta, a szörnyű titok pedig teljesen felemésztette őt, mivel 11 éven át nem beszélt erről senkinek.

Agárdi Szilvi

Egy rokona élt vissza Agárdi Szilvi bizalmával és kihasználta őt – Forrás: Levente Klubja – videó / YouTube

“14 éves koromban molesztálás áldozata lettem, ez pedig megváltoztatta az életemet. Nem a szűk családon belülről, hanem más rokoni szálból… Aki már nem rokon… (…) Nem mertem elmondani. Tipikusan az a reakció lépett fel, hogy védtem a támadómat, mert nem akartam neki rosszat. (…) Anyuék utána eltiltották, soha többé nem beszéltünk. (…) 25 éves koromban osztottam ezt meg a szüleimmel, előtte fel sem fogtam, hogy mi történt” – vallotta be Lakatos Levente műsorában Agárdi Szilvi, aki azt is elárulta, hogy mikor nagyobb lett, akkor szándékosan kerülte az illető társaságát, szexuális dolog pedig nem történt. 

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a helyzete miatt sokszor azt gondolta, hogy nem teheti meg, hogy nemet mondjon, de aztán megtanult óriási nemeket mondani.

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top