nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi hódolója

Agárdi Szilvi egyik hódolója a vécéről küldött neki szerelmes üzenetet

Jelenleg nem áll készen egy kapcsolatra.

Agárdi Szilvi a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? című műsorában elárulta, hogy mentálisan nem volt felkészülve arra: teljesen elveszíti a látását. Mindezt még mindig nem sikerült feldolgoznia. Ennek ellenére Szilvi jelenleg is dolgozik egy polgári foglalkozásban, mellette szorgalmasan építi közösségi média csatornáit, és új albummal is készült. A vírushelyzet miatt kialakult online munkavégzés kedvező volt számára.

Agárdi Szilvi

Fotó: Palikék világa

„HR-es vagyok, van egy cég, ahol segítek marketingdolgokban, felvenni embereket, interjúztatni, ezeket az online térben végzem” – árulta el Szilvi. Az énekesnő sok férfitól kap ajánlatot, neki viszont, ugyan nagyon örül ezeknek, ám nem nyitott a szíve.

„A fiúk mindig udvarolnának, küldenek üzeneteket és fényképeket, de azzal nem tudok mit kezdeni. Most az a legújabb heppjük, hogy hangüzeneteket küldenek. Volt egy olyan férfi, aki miközben beszélt, szólt a templomi harang. Olyan is, aki azt mondta, hogy ne haragudj, itt ülök a wc-n, de késztetést érzek, hogy beszéljek neked, mert annyira tetszik amit csinálsz” – mesélte nevetve Szilvi.

„Nem vagyok nyitott, nagyon kedvesek a fiúk, hogy írnak, de zárt kapukat döngetnek” – tette hozzá az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top