nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilviék nem vállalnak gyereket

Agárdi Szilvi férje a gyerekvállalásról: „Majdnem egy gyilkosság lenne a részéről”

Mindketten egyetértenek ebben a kérdésben.

Agárdi Szilvi és szerelme, Czerődi Gergő nyáron keltek egybe. Az énekesnő és Gergő csupán másfél évvel ezelőtt találtak egymásra, de úgy érezték, nem szeretnének sokat várni a nagy nappal. A férfi év elején kérte meg Szilvi kezét, aki azonnal belevágott az esküvőszervezésbe

Agárdi Szilvi és Gergő

Agárdi Szilvi és Gergő (Fotó: Palikék világa by Manna)

Nem meglepő tehát, hogy sokan arról faggatják a fiatalok, mikor érkezik el kapcsolatuk következő lépcsőfoka, a családalapítás. A pár azonban sarkos véleménnyel van a gyermekvállalásról. 

„Nem! Most még biztosan nem. Először nekünk kell összekapcsolódnunk. Szeretnénk még jobban megismerni egymást. Ha netán egyszer lesz gyerek, őt szeretnénk biztonságban felnevelni. Fiatal házasokként egy gyermek nem biztos, hogy összekovácsolna minket. Ott van a sok teher, a picivel kell foglalkozni és szerintünk ez eltávolítana minket egymástól – mondta Gergő a Palikék világa by Manna című műsorban, majd hozzátette, egy baba nem lenne biztonságban Szilvi mellett. – Szilvi számára a gyermeknevelés egészen mást jelentene. Ő ugye nem látná, hogy hová esne a gyerek, vagy éppen mi esne rá, én pedig nem tudnék mindig mellette lenni és figyelni. Kicsit úgymond majdnem egy gyilkosság lenne a részéről…”

A választól szinte lefagyott Palik László, így Szilvi igyekezett finomítani férje szavain. „Édes teher talán. Ahogy ő is mondta, egyelőre az a célunk, hogy jobban megismerjük egymást. Az élet persze utat tör magának, ha akar. Ugyanakkor persze azt sem felejthetjük el, hogy én nem láthatom majd a gyermekünk arcát sem.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top