nlc.hu
Életmód

A kutya, aki rákattant a flakonos vízre

A kutya, aki rákattant a flakonos vízre

A francia bulldog gazdája havi több tízezer forintért vásárol kedvencének innivalót.

A magas életszínvonal sajnos addiktív és nem csak az emberek számára. Egy Exeterben élő nőnek ugyanis nemrég a kutyája alakított ki új és meglepő szokást. Az öt hónapos Henry nevű francia buldog ugyanis nem hajlandó mást inni, csak flakonos vizet – számolt be az esetről a Devon Live hírportál.

A kutya gazdája, Lizzi Pallister szerint az eb – aki egy igazi díva – a lányát láthatta flakonból inni és alighanem arra a következtetésre jutott, hogy ha az embergyereknek nem felel meg a csapvíz, akkor értelemszerűen neki sem. Henry-t ráadásul még csak átverni sem lehet, az eb ugyanis a flakonos vizet is csak akkor issza meg, ha előtte bontják fel, úgyhogy teljesen felesleges megpróbálni a palackokat újratölteni csapvízzel.

Francia bulldog

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Pedig Lizzi Pallisternek könnyebb lenne az élete, ha nem lenne az eb ilyen finnyás. Henry életmódja ugyanis igen költséges és a jelenlegi infláció mellett egyre terhesebb. A gazdi saját bevallása szerint Henrynek csak a vizére havi majdnem 20 ezer forint összegben költ. De hát, mit lehet tenni, ha egyszer mást nem iszik meg? A francia bulldog díva hajlamai egyébként nem csak fogyasztási szokásaiban mutatkoznak meg. A kutya nem hajlandó lépcsőt mászni, egyedül aludni és ha valami nem teszik neki, egy ideig teátrálisan duzzog és háttal ül a gazdájának. 

A hírességek közül egyébként többek közt Martha Stewartnek, Reese Witherspoonnak és Lady Gagának is francia bulldogjai vannak. Lady Gaga kutyáit 2021-ben elrabolták sétáltatás közben, de időközben szerencsére megkerültek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top