nlc.hu
Életmód

Holtan találták otthonában a volt katari hercegnőt

Holtan találták otthonában a volt katari hercegnőt

Túladagolásban halhatott meg a volt hercegnő.

A spanyol rendőrség holtan talált egy 46 éves volt katari hercegnőt dél-spanyolországi otthonában – írja a 444.hu.

Kasia Gallaniót vasárnap reggel találták meg az ágyában Marbellán – közölte egy rendőrségi szóvivő. A rendőrség azután ment a lakásához, hogy az egyik lánya felhívta őket azzal, hogy édesanyja nem fogadja a hívásait.

Kasia Gallanio

Kasia Gallanio (Forrás:Instagram)

A rendőrök az apartmankomplexum gondnokának segítségével hatoltak be a házba. Erőszakra utaló jelek nem voltak – mondta a szóvivő. Elmondta, hogy Gallanio amerikai állampolgárságú volt, 46 éves. A halál okát boncolás tisztázhatja, de a The Sun szerint kábítószer-túladagolásban halhatott meg.

Gallanio a Le Parisien című francia napilap szerint Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, a katari emír 73 éves nagybátyjának felesége volt. Három gyerekük volt, akik felügyeleti jogáért sokat harcoltak egymással. Gallanio nem sokkal a halála előtt azzal is megvádolta volt férjét, hogy szexuálisan zaklatta az egyik gyereküket, de a férfi tagadta a vádakat.  A Le Parisien szerint a gyerekek az apjukkal élnek Párizsban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top