nlc.hu
Életmód

Sokáig küzdött mentális problémákkal Balázs Alex Alee

Alee: „Nagyon sokáig magamban tartottam, és felőrölt belülről” – mentális problémáiról beszélt az X-Faktor győztese

Szerinte mindenkinek meg kell találnia a megfelelő segítséget.

Balász Alex Alee, az X-Faktor tizedik évadának győztese többször volt mélyponton. A tehetségkutató előtt annyira gyötörték a borús gondolatok, hogy szüleitől kért segítséget. A szülei pszichológust vontak be, akinek hatására sokat javult Alee állapota. Az RTL Klub Reggeli műsorában őszintén beszélt arról, amin keresztülment. 

Alee

Balázs Alex Alee a Reggeliben

„Az X-Faktor után jött az ihlettelenség, meg minden a fejemre omlott, nehéz volt” – kezdte Alee. „Nagyon sok minden ért, sok benyomás, és nehéz volt ezt megszokni, nehéz volt ebbe beletanulni, hogy mikor mit kell csinálnom. De már voltak azelőtt is problémáim.” Azt is elmondta, hogy korábban ez addig elment, hogy azon gondolkozott, eldobja a saját életét, de kért a szüleitől segítséget, majd pszichológustól is. Szorongással, pánikrohamokkal és depresszióval is küzdött, ami csak akkor maradt abba, amikor megtalálta a számára megfelelő szakembert. 

A beszélgetés során az is szóba került, hogy miután megnyerte a tehetségkutatót, egy ideig rosszul bánt a pénzzel, azóta viszont megtanulta kezelni az anyagiakat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top