nlc.hu
Életmód

Alaposan ellátta betörője baját egy skót nagymama

Alaposan ellátta betörője baját egy skót nagymama

A 79 éves asszony azt mondta, végül elengedte, mert nem tudta volna szavatolni, hogy nem okoz benne nagyobb kárt, ha folytatják a verekedést.

Nem szabad első ránézésre ítélkezni. Erre kellett a saját kárán rájönnie annak a balga betörőnek, aki úgy döntött, kirabolja a 79 éves Wilma Alma otthonát – számolt be az esetről a LADBible. Az idős skót asszony a kertből jött vissza, hogy csináljon magának egy csésze teát, amikor észrevette, hogy valami nem stimmel. Belépett a lakásába és tetten érte a 31 éves Nathan Taylort, amint a férfi éppen kirabolja. A skót nagymamának az első reakciója azonban a menekülés helyett a támadás volt.

idő asszony üldögél

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Először felszólította, hogy ürítse ki a zsebeit, majd, amikor a férfi erre nem volt hajlandó, a két fél elkezdett dulakodni. Negyed órán keresztül szálltak a pofonok, majd a betörő elmenekült. A skót asszony szerint egészen pontosan elengedte a férfit, mert érezte, annyira dühös, hogy nem tudja szavatolni, nem okoz benne nagyobb kárt, ha folytatják a verekedést. Mint fogalmazott a The Sun újságnak:

Legalább annyit adtam a fickónak, mint amennyit kaptam, talán valamivel többet is. Nem valami kemény férfi. Igazán szégyellheti magát.

A betörő egyébként összesen több mint 440 ezer forint értékben mégiscsak magával vitt számos értéket, többek közt igen sok gyógyszert és az asszony megboldogult férjének a karikagyűrűjét. A rendőrség azonban végül elfogta, a bíróság pedig hat hónap szabadságvesztésre ítélte, miután beismerte a bűncselekményt. Wilma Alma a viszonylag enyhe ítélettel kapcsolatban azt nyilatkozta, készen áll, ha esetleg Nathan Taylornek eszébe jutna, hogy ismét kirabolja.

Tavaly írtuk meg egy másik, lenyűgözően erős hetvenen felüli asszony történetét. Az albuquerque-i Linda Patterson 74 évesen kezdett el edzeni, majd 78 évesen elindult első erőemelő versenyén.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top