nlc.hu
Életmód

Bárdosi Sanyiék a házasságuk titkáról

Bárdosi Sanyiék 13 éve vannak együtt, ez a boldog házasságuk titka

Azt is elárulták, hol ünnepelték a napokban a házassági évfordulójukat.

Bárdosi Sanyi és felesége, Ildi 10 éve házasok és 13 éve vannak együtt. A boldog házasság titkairól faggatták a sztárpárt a Reggeliben. Elmondásuk szerint nagyon fontos a kettesben töltött idő, mert főleg akkor voltak mosolyszünetek a kapcsolatukban, amikor erre nem tudtak időt szakítani.

Bárdosi Sanyi

Bárdosi Sanyiék a 10. házassági évfordulójukat ünnepelték májusban – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Aki azt mondja, hogy nincsenek hullámvölgyek egy házasságban, az hazudik. (…) Háromszor-négyszer-ötször biztos, hogy világgá szaladtam volna, de cuccolás nem volt. (…) Mi még úgy ismerkedtünk meg, hogy nem volt okostelefonunk. (…) Mi még nagyon sokat sms-eztünk, telefonáltunk. A most ismerkedő párok, fiatalok körében, amiket hallok, sokkoló, hogy mi történik” – vallotta be Bárdosi Ildi. 

A közös időtöltésről, romantikázásról a következőket mondták el: “Nagyon sokáig nagy nehéz volt a gyerekek nélkül egy lépést is tenni. Most már, hogy Maja 5 éves, Sankó 7 és fél, könnyebben ki tudunk szabadulni, hogy ha van segítség. (…) Igazából a hasznosan töltött, közös idő az, ami szerintem fontos” – mesélte az egykori sportoló felesége.

A közös idő is olyan hullámhegy, hullámvölgy, mert van, hogy a gyerekek olyan korszakukat élik, hogy egyszerűen nem tudod letenni, és akkor lehetetlenség. (…) Nálunk is akkor voltak mosolyszünetek, amikor ez nem volt. Amikor nem volt egymásra időnk” – tette hozzá Bárdosi Sanyi.

Bárdosi Ildi szerint éppen azért működnek együtt jól, mert közösen dolgoznak az akadémián, tehát napközben is együtt vannak, nem pedig külön munkahelyen napi 8 órát, mint más párok, és ezért van az, hogy sok kapcsolatban egy idő után már elveszik az érzelem.

A 10. házassági évfordulójukat amúgy egy elegáns, 2. kerületi étteremben ünnepelte a sztárpár.

Olvass még sztárok házasságáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top