nlc.hu
Életmód

Testképzavara volt Polgár Tündének

Polgár Tünde megdöbbenő vallomása: egykor testképzavarral küzdött a luxusfeleség

Mára már rátalált az egyensúlyra.

Polgár Tünde elképesztő őszinteséggel vallott a testképzavarról, amivel meg kellett küzdenie. Elárulta a Mokkában, hogyan sikerült megtalálnia a kiutat.

Polgár Tünde

Polgár Tünde belátta, életmódot kell váltania – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Azt hiszem, hogy most jól vagyok. Ezt most már jó pár 10 éve, hogy sikerült ráállnom az útra. Mindenki jön a diétával és a fogyókúrával, de azt felejtsük el. Megtaláltam azt az életmódot, amivel kívül-belül jól tudom érezni magam. Mert abban a percben, hogy beáll az ember súlya, főleg mi nők, sokkal jobban és magabiztosabbnak érezzük magunkat” – vallotta be a luxusfeleség.

Mint mondja, nem is gyerekkorában jelentkezett nála ez a probléma, hanem tinikorban. “Tizennégy éves koromig én voltam az egy szál, vékony kislány, majd 16 éves koromra lett két 110-es mellem és 60 kiló lettem. Helyes kis töltött galamb. És ahogy mentem egy kicsit a korban, akkor úgy éreztem, hogy ez engem zavar és akkor elkezdtem fogyókúrázni. Akkor átestem a ló túloldalára: lefogytam 44 kilóra. Az pedig már a szál piszkafa volt, és nem egészséges. Jöttek a gyomorproblémák… Muszáj volt időben váltani” – mesélte Polgár Tünde fotókat is mutatva, hogyan nézett ki egykor:

Polgár Tünde

Polgár Tünde egykor: balra: nagyon vékonyan, jobbra: töltött galambként – ahogy ő mondta – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint, ha az ember elkezd picit odafigyelni a teste és a lelke jeleire, akkor rá fog arra jönni, hogy mit kell csinálnia. Ő nemcsak a saját, hanem a családja életmódját is egészségesebbre állította át. “A férfiakat is rá lehet szoktatni, mert ha finoman csináljuk meg, észre sem veszik, hogy nem kaptak sült krumplit” – tette hozzá mosolyogva.

Olvass még Polgár Tündéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top