nlc.hu
Sztárok

Kiderült mennyiért újította fel luxusotthonát Polgár Tünde és Árpád

18 millió forintért újíttatta fel floridai luxusotthonát Polgár Tünde és férje

A házaspár úgy érzi, ténylegesen sose fog elkészülni a ház.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból jól ismert Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád rengeteg mindent megoszt a rajongóival saját Youtube-csatornájukon. Most például azt is, mennyiért újították fel floridai otthonukat. 

Polgár Árpád és Polgár Tünde

Polgár Árpád és Polgár Tünde Yotube videója

A házaspár már többször beszélt arról, hogy a fél életüket az Egyesült Államokban élik, ugyanis évente hat hónapot a floridai otthonukban töltenek, melyet legutóbb fel is újítottak. A munkálatokról természetesen videót is készítettek a követőiknek, melyben bátran beszéltek arról is, hogy mennyire kellett a zsebükbe nyúlniuk. 

„Összességében a bútorokkal, amiket venni kellett, azzal együtt durván 50-55 ezer dollárba került. A teljes felújítás a burkolatokkal, bútorokkal, festéssel, vakolással, új konyhai gépekkel” – mondta Árpád. Ez az összeg nagyjából 18 millió forintnak felel meg. Felesége, Tünde hozzátette, hogy még közel sem fejezték be a felújítást: „A terveink szerint a kertben is egy csomó minden történt volna, de sajnos nem történt meg. Bőven maradt a jövő évre is tennivaló.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top