nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde és férje fél évet volt Floridában

Polgár Tünde: „Ha egymáson is tudunk nevetni, akkor minden rendben van”

Őket ez tartja össze hosszú évek után is.

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád 23 éve élnek boldog házasságban, és egyedi receptjük van arra, hogy mi az, ami akkor is összetartja őket, amikor a rózsaszín köd már elmúlik. 

Polgár Tünde és Árpád

Polgár Tünde és Polgár Árpád (Fotó: Instagram)

Az egykori Feleségek luxuskivitelbenszereplő a Mokkában elmondta, már nincs meg az a nagy szerelem, amire mindenki vágyik az életében, de éppen akkor találtak egymásra a férjével, amikor ez elmúlt.

„Egy nagyon erős szeretetté és tiszteletté alakult. Amikor eljutsz oda, hogy a másikat nem vakon szereted már, hanem látod a hibáit, azt elismered, elviseled, és ő is a tiédet, azt gondolom, hogy akkor érkeztek meg egy kapcsolatba” – mondta Tünde.

Árpád egyébként a mai napig próbálkozik, hogy lobogjon a láng, de szerinte az a legfontosabb, hogy mindig is egyezett az érdeklődési körük. „Szerintem, ha két ember tud együtt és egymáson is nevetni, akkor minden rendben van. Néha a feszültséget egy viccel, vagy egy ironikus poénnal rögtön fel lehet oldani. Szerintem ez a hosszú távú kapcsolat titka” – tette hozzá Tünde. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top