nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde a luxusfeleség-életről

Polgár Tünde szerint egy luxusfeleségnek sem könnyű az élete: „Tarts fenn 4 háztartást, azt irányítsd!”

Hiába vagyonos, gyakran vásárol használt ruhákat és imád kuponokkal spórolni.

Polgár Tünde és Polgár Árpád 23 éve alkotnak egy párt. Tünde nagyon sokszor megkapta, hogy „aranyásó” a köztük lévő korkülönbség és vagyoni különbség miatt, ezért is első közös gyermekük születéséig önfenntartó volt.

Polgár Tünde

Polgár Tünde imád second handben vásárolni ruhákat (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Imádom, amikor azt mondják: ‘Egy luxusfeleségnek milyen könnyű!’ Tényleg? Tartsál fenn 4 háztartást, azt irányítsd! Tehát nem tetőtől-talpig glédában vagyok folyamatosan, és csak az a dolgom, hogy a manikűr-pedikűr meglegyen és a férjemet itthon várjam. Most például 3 hónapja nem jutottam el kozmetikushoz” – mesélte a Fókuszban a luxusfeleségként is ismert Polgár Tünde.

Férje „kuponzsonglőrnek” tartja párját, mivel nem veti meg a használt ruhákat sem és repülőútból is mindig megtalálja a legkedvezőbb ajánlatot. „Second handben vásárolok. Én azt gondolom, hogy drágán bárki meg tud venni egy ruhát. (…) Amerikában megszoktam és megszerettem, hogy a vintage ruhánál nincs fantasztikusabb, mert nem jön veled szembe, úgyhogy minden országban megvannak a gyűjtőhelyeim és árverésen is szoktam bizsukat és táskákat vásárolni. Nekem ez egyáltalán nem probléma, és szeretem is” – árulta el a luxusfeleség , aki az amerikai kuponzsonglőrködéséről így vélekedik: „Ha megtehetem, miért ne vásároljak okosan?!”

Polgár Árpád azt is elárulta, hogy neje a szállodai pontgyűjtést is sportszerűen űzi. „Nem azért, mert neki muszáj, hanem azért, mert jólesik neki.”

Olvass még a Polgár házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top