nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád keresete

Polgár Árpád elárulta, miből keres ennyi pénzt

Polgár Árpád a Frizbiben vallott a bevételeiről.

Aki követi Polgár Árpád és Polgár Tünde életét a közösségi videómegosztón, az tudja, hogy elég nagy luxusban élnek, bár ez már a Feleségek luxuskivitelben is látszott. Rengeteget utaznak, drága helyekre járnak, élik az életüket – megtehetik, hiszen az egykori galériatulajdonos korábban rengeteget dolgozott, hogy nyugdíjas kora után már azt csinálja, amit szeretne. Erről mesélt a Frizbiben.

„Az ingatlanokkal. Magyarországon is van. Valamikor sokat dolgoztam, csináltam egy csomó jó üzletet 55 éves koromig és az be van fektetve, az nekünk már életünk végéig elég lesz. Mindenkinek elég. És közben arra is elég, hogy amíg élünk, addig azt csináljuk, amit akarunk. (…) Így, hogy azért van befektetésünk. Az ingatlanból jön. Nem csak fogyasztunk. Ezek azért termelő ingatlanok. (…) Nincs olyan antik show, amire nem megyek el. Negyven év alatt megtanultam a szakmát. Ha én észreveszek egy Zsolnayt az amerikai antik show-n, megveszem 500 dollárért, eladom itthon 5000-ért. Amikor belebotlok valamibe, vagy az interneten látom. Nem vagyok hülye” – részletezte. 

polgár árpád polgár tünde

Polgár Árpádék ebből élnek (Fotó: LifeTV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top