nlc.hu
Életmód

A nemi erőszakot megkísérlő katona elbocsájtása

Kirúgják a katonát, aki majdnem megerőszakolt egy kismamát Miskolcon

A nemi erőszakot megkísérlő támadó szerződéses katona.

Mint ahogy arról tegnap az nlc is beszámolt, kis híján megerőszakoltak egy várandós nőt fényes nappal Miskolcon. A 25 hetes terhes  nőnek dulakodás közben sikerült tárcsáznia a segélyhívót, majd azt kihangosította, hogy az elkövető is hallja és bekiabálta a helyszínt a telefonba. A támadó ezt hallva megijedt, majd a telefont magához ragadva elmenekült a helyszínről. A rendőrség hamarosan elkapta a férfit, és mivel ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség jár el, sejthető volt, hogy az elkövető belügyi szerv dolgozója, konkrétan a Magyar Honvédség állományának a tagja lehet. A 24.hu most az írja, a férfi valóban szerződéses katona volt, a lap arra vonatkozó kérdésére, hogy felfüggesztették vagy kirúgták-e a szexuális erőszakkal gyanúsított férfit, a Honvédelmi Minisztérium azt válaszolta: 

a katona ellen a Központi Nyomozó Főügyészség büntető eljárást folytat, a katona jogviszonyának megszüntetését pedig azonnal kezdeményezte az állomány illetékes parancsnoka.

A támadó mindent tagad, a 30 év körüli nő magzatának szerencsére nem lett semmi baja.

rendőrség

rendőrség, MTI/Mihádák Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top