nlc.hu
Életmód

Stohl András Fenyő Iván színészi képességeiről

Stohl András Fenyő Ivánról: „Bármit is láttam tőled, engem nem győztél meg”

Stohl András nem kímélte Fenyő Ivánt.

Stohl András volt Fenyő Iván vendége a Rád csörgök című interjúsorozatban – a műsorvezető nem kímélte kollégáját, őszintén elmondta a véleményét a színészi képességeiről és az eddigi teljesítményéről.

Stohl András

Fotó: TV2

„Mi soha nem dolgoztunk együtt, csak azt láttam, hogyan viseled a színészeted és magad. Bármit is láttam tőled, engem nem győztél meg. Van egy képem, egy gondolatom rólad, és azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell nekünk annyira jóban lenni” – idézte a Blikk Stohl Andrást, aki hozzátette, ő csak közönségfilmekben látta Fenyő Ivánt.

„Színészemberként nyilván próbálod nézni a másikat, és ha a másiknak van egy erős egója, erősen tartja magát valamire, amit te nem nagyon értesz, mert nem nagyon hiszed, hogy az alá van támasztva, akkor azt gondolom, hogy nyilván nem vagyunk barátok” – folytatta a színész, végül azt is kibökte, hogy Fenyő még semmi olyat nem tett le a szakmában, amitől leesett volna az álla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top