nlc.hu
Életmód

Juhos József Jelly kizárásáról a Mestercukrászban

Juhos József Jelly kizárásáról a Mestercukrászban: „Nagyon felment a pumpám”

A zsűritagokat és Liptai Claudiát is sokkolta a nő viselkedése.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Jellyt kizárták tegnap este a Mestercukrász versenyéből, ugyanis agresszív viselkedést tanúsított a konyhában. Hármas csapatokban dolgoztak a versenyzők, ám a nő nem jött ki a csapattársaival: egyre feszültebbé vált a légkör, és eljutottak oda, hogy Jelly átrohant csapattársa pultjához, és ki tudja, mi történt volna, ha Szabi nem áll közéjük. Ezen a ponton a zsűrinek döntést kellett hoznia, végül kizárták Jellyt.

Enzsöl Balázs és Juhos Joci

Fotó: Sajtóklub

Juhos József a mai Reggeliben nyilatkozott a történtekről. „Mi nagyon megijedtünk. Álltunk fent a zsűripultban, és ahogy ment a veszekedés a két lány között, egyszer csak Jelly elkezdett berohanni a másik pult mögé, ahol Kata állt. Szerintem az volt a szerencse, hogy a Szabi pont belépett, és egy falként megállította. Akkor már nem tudtunk mit csinálni, ilyet nemhogy egy konyhán, még a való életben sem lehet csinálni. (…) Nagyon-nagyon felment a pumpám. (…) Az elején szó szerint mindhárman leblokkoltunk. Még nem láttunk ilyet. Álltunk a zsűripultban és csak tátogtunk, mint egy ponty. Nem tudtuk, hogy mit csináljunk. Egymásra néztünk, elkezdtünk beszélgetni, és rájöttünk, hogy ez így nem mehet tovább” – mondta a műsorban Juhos Joci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top