nlc.hu
Sztárok

Juhos Joci helyretette Gábort a Mestercukrászban:

„Vissza kell venni az arcból!” – Juhos Joci helyretette Gábort a Mestercukrászban

Joci séf szerint Gábornak ezúttal nem sikerült megugrania a szintet.

Döntő hetéhez érkezett a Mestercukrász, pénteken kiderül, hogy ki nyeri meg a versenyt. Éppen ezért egyre feszültebbek a cukrászjelöltek, ami miatt egyre többet hibáznak. A tegnapi nap végén Kata búcsúzott a versenytől, ám a fókusz Gáboron volt, aki a séfek szerint túl magabiztosan áll a feladatokhoz és ez nem minden esetben nyerő taktika.

Gábor Mestercukrász

Fotó: Sajtóklub

Liptai Claudia a feladat közben megkérte a versenyzőt, hogy kétféle mousse-t készítsen, de Gábor nem fogadta meg a tanácsot, ráadásul úgy tett, mintha félreértette volna az ukázt. „Tegnap jó méretű volt a kabátod, ma úgy látom, hogy egy kicsit nagy. Vissza kell venni az arcból, hogy beférjünk a kabátba és akkor kihozunk egy normális süteményt, azt, amit mi kérünk. Úgy látom, hogy kezd visszatérni a régi Gábor, a káoszkapitány, és ha nagyon kicsi lesz a kabát, akkor le kell venned a nap folyamán, mert nem biztos, hogy ezzel megugrod azt a szintet” – mondta neki Joci séf.

Gábor annyit mondott a kritika után, hogy nem nagyképű volt, csak magabiztos, mert azt gondolta, ezt meg tudja ugrani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top