nlc.hu
Életmód

Arany cumit vesz kisfiának egy brit anyuka

Egy brit anyuka szerint egy éves gyermekének arany cumi és Versace lánc jár

A nő saját kiadásainak csökkentésével teremti meg a fedezetet azokra a tárgyakra, ruhákra, szolgáltatásokra, amelyek szerinte kellenek a kisfiúnak.

A legtöbb szülő belecsúszik abba, hogy így vagy úgy, kicsit elkényezteti a gyermekét. Így van ez az egy éves Jareem édesanyjával is, aki azonban egészen különös megszállottsággal vallja, hogy fiának meg kell kapnia mindent, amire csak szemet vet. Legyen az egy ezer fontos arany cumi, egy Versace lánc vagy gyémántberakásos karkötő, a 32 éves Kasey Akram már teszi is a kosárba – számolt be a különös családról a LADBible.

anya fogja a csecsemője talpait

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A fiatal, sheffieldi anya – aki korábban modell és táncos volt – az elmúlt hónapokban több ezer fontot költött a kisfiúra úgy is, hogy jelentős bevétele pillanatnyilag nincsen. Állítása szerint szociális támogatásokból élnek és a saját kiadásainak csökkentésével teremti meg a fedezetet azokra a tárgyakra, ruhákra, szolgáltatásokra, amelyek szerinte a kisfiúnak járnak. Ha pedig így sem sikerül, a gyermek édesapjához fordul segítségért, akivel egyébként nem alkotnak egy párt.

Kasey elmondása szerint korábban nem is szeretett volna gyermeket, de amikor megszületett kisfia 2020-ban, teljesen elvarázsolta. Noha korábban nagyon fontos volt számára saját megjelenése, prioritásai egy pillanat alatt megváltoztak.

Nem csak az extrém, ahogyan anyja Jareemet öltözteti. Kasey minden nap, reggeltől estig úgy bánik a kisfiúval, mintha egy kis herceg volna. Reggel hatkor kel fel, hogy megfőzze neki kedvenc reggelijét, melyet aztán odavisz a kiságyához. Hetente többször szó szerint tejben és mézben füröszti meg a gyermeket, de negyedévente fodrászhoz is viszi, ahol kizárólag a szalon vezetője vághatja a kisfiú haját. Természetesen Jareem apró körmeit rendszeresen manikűrös teszi rendbe.

Kasey egyébként arra is nagyon odafigyel, hogy mit eszik és iszik a kisfiú. A dadusát például nemrég kénytelen volt kirúgni, mivel csapvizet adott a kisfiúnak, amikor a gyermek jelezte, hogy szomjas. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top