nlc.hu
Életmód

Olena Zelenszka a Vogue címlapján

A Vogue címlapján szerepel az ukrán first lady, Olena Zelenszka – fotó

Olena Zelenszka a magazinnak adott interjúban elmondta, győzni fognak.

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb divatlap címlapján szerepel az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij felesége, Olena Zelenszka. A képeket Annie Leibovitz készítette.

Az ukrán first lady a magazinnak adott interjújában elmondta, akárcsak minden ukrán polgár, ő is életének legszörnyűbb hónapjait élte át az orosz-ukrán háború miatt, de óriási erőt kapott attól, hogy a nép egységes maradt ebben a nehéz időben. Hozzátette, nincs kétségük afelől, hogy győzni fognak, és ez az, ami reményt ad nekik.

Olena Zelenszka későbbi férjével az egyetemen ismerkedett meg, ahol építészetet tanult, azonban ő sem igazán dolgozott a szakmájában, hanem inkább íróként és kreatív szakemberként csatlakozott Zelenszkijék vállalkozásához, az eleinte humortársulatként, majd produkciós cégként is működő Kvartal 95-höz. Zelenszka és Zelenszkij 2003-ban házasodtak össze, egy évvel később pedig meg is született az első gyerekük.

Olena Zelenszka

Fotó: Gints Ivuskans / AFP

(via hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top