nlc.hu
Életmód

Így jósol Gór Nagy Mária

Megjósolt előre egy gyilkosságot Gór Nagy Mária

Képes látni a jövőt a színésznő.

Megjósolt előre egy gyilkosságot Gór Nagy Mária. Az egyik tanítványa ezután azzal vádolta meg, hogy szó szerint kiirtotta a családját. Akkor hosszú évekre el is dobta a tarot kártyát, de most újra elővette.

Gór Nagy Mária

Gór Nagy Mária most Molnár Anikónak jósolt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Ezt űztem 30 éves korom után is, egészen addig, mikor egy volt növendékem azt mondta, hogy kiirtottam a családját. Olyan fenyegető lapok jöttek, hogy halál, erőszakos halál, és jött a Csabi: ‘Mari, minden megtörtént!’, akkor fogtam és rituálisan elégettem a cigánykártyát” – mesélte a Tények Pluszban a 75 éves színésznő, aki később egy sámántáborban megismerte a tarot kártyát, és azóta abból jósol.

Gór Nagy Mária a spiritualitás megszállottja és már évek óta a kártyák szerelmese, amikből képes látni a jövőt. Most az egykori Nagy Ő, azaz Molnár Anikó látogatott el hozzá, aki elárulta, hogy már nagyon szeretne szerelmes lenni és végre megállapodni. Elmondása szerint már régóta tervezte, hogy elmegy a jelenleg jósnőként tevékenykedő színésznőhöz és útmutatást kér tőle, ugyanis nincs szerencséje a szerelemben.

Mint a kártyákból kiderült, ahhoz, hogy a szerelem kopogtasson Molnár Anikó ajtaján, egy teljesen új életet kell kezdenie.

A jósnő kártyái nem hazudnak – ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Gór Nagy Máriának rengeteg kuncsaftja van. Lehetetlenség időpontot kapni hozzá. Azt mondja, leginkább férfiak ostromolják, de sokszor nem a jóslatai keltik fel a másik nem érdeklődését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top