nlc.hu
Sztárok

Hazai sztárok, akik jósnőhöz fordultak segítségért

Vajna Tímeától Liptai Claudiáig – sztárok, akik jósnőhöz fordultak segítségért

Babonásnak lenni mindenkinek szíve joga, és persze mindenki arra szórja a pénzét, amire csak szeretné. Sok híresség például szeretné tudni a jövőt, és mivel megvannak a jövőmutatásnak is a maga vitatott hitelességű szolgáltatói, a kereslet és kínálat mindig megtalálja egymást.

Vajna Tímea esete a jósnő/sajtóssal

Baranyi Rozit a Blikk nemes egyszerűséggel a sztárok jósnőjeként mutatta be még 2016-ban. Cikkük szerint jósolt már Pachmann Péternek, Hargitai Beának, Sarka Katának, Király Lindának, Hajdú Péternek és Tornóczky Anitának is, de úgy fest, hogy a legfontosabb ügyfele Vajna Tímea lehetett, ugyanis egyrészt ő jósolta meg Timinek Andyt, másrészt ott volt mellette Andy Vajna halála után is. 2019 szeptemberében már arról hallhattunk, hogy Baranyi Rozália már nemcsak megjósolja ügyfelének a jövőt, hanem a sajtósaként is dolgozva aktívan alakítja is azt. Elmondása szerint legfőbb célja az volt ezzel a munkával, hogy javítson Vajna Tímea imázsán, és mivel egy másfél évtizedes barátság állt mögöttük, és amúgy is sok mindenben kikérte a véleményét, adta magát, hogy szorosabbra fonják a szálakat.

Kezembe veszem az irányítást, és innentől fogva én kontrollálom minden nyilatkozatát, mert egyre siralmasabb, ami körülötte folyik

– nyilatkozta még annak idején a Borsnak.

Vajna Timit mostanában ritkán látni Magyarországon, így sajnos nem tudjuk, fennáll-e még ez a jósnő/sajtós felállás, de ennyi évnyi barátságot pár ezer kilométer távolság nem tehet tönkre.

Vajna Tímea Los Angelesben

Vajna Tímea Los Angelesben egy boltból jön ki tavaly áprilisban (Fotó: Profimédia)

Gór Nagy Mária, aki maga vált jósnővé

Gór Nagy Mária a cikkünk többi szereplőjéhez képest egész más szintet képvisel: nem érte be azzal, hogy jósnőhöz járjon, inkább maga vált jósnővé. Valljuk be, igaza van. Minek fizessen egy csomó pénzt egy szolgáltatásért, amit akár maga is elvégezhet, ráadásul még pénzt is kereshet vele? A színésznő a tanodája kényszerű bezárása után vált profi jóssá, de ez nem jelenti azt, hogy ez egy új dolog lenne az életében. Már 38 éve annak, hogy egy vak operaénekesnő bevezette őt a jóslás rejtelmeibe, és mivel mindig is vonzotta őt a misztikus világ, a színészkedés mellett is foglalkozott vele. A tarot kártya lett az igazi szerelme, aminek használatát egy sámántáborban tanulta meg. Űzte a jóslást már harmincéves kora után is, de aztán hosszú időre leállt vele, és csak tavaly kezdte újra. Egy álomból felébredve ébredt rá arra, hogy neki ezt kell csinálnia professzionális szinten. Elmondása szerint rengeteg jósnő van az országban, de a nagy részük csak szélhámos. Ő viszont nem az, és nem ebből él, a jóslás számára csak egy hobbi.

Liptai Claudia, akiről levették a rontást

Ha kicsit fentebb Baranyi Rozit a sztárok jósnőjeként emlegettük, akkor ugyanez mindenképp igaz Gazsi Gizire is, akihez többek között Hernádi Judit, Demcsák Zsuzsa, Ábel Anita vagy Kárász Robi is jár/járt. De talán a leghíresebb ügyfele Liptai Claudia, aki egyben a legnagyobb szakmai sikerét is jelenti, ugyanis Gazsi Gizi azt állítja, hogy levett róla egy rontást, ami annak idején sokáig mérgezte a színész/műsorvezető szerelmi életét. Liptai Claudiáról talán nem annyira közismert, hogy babonás, és érdekes módon a nyilvánosság előtt erről nem annyira ő, inkább a jósnője szokott mesélni. A történet szerint Claudia azzal fordult hozzá, hogy meggyőződése szerint átok ül rajta. A jósnő egy félórás szertartáson helyezett fel rá egy piros fonalat. Ez az átokűző fonál védőburkot von a viselője köré, megvédve őt a rontásoktól. Gazsi Gizi szerint a piros fonalnak nagy szerepe volt abban, hogy Claudia végül boldogságra talált Pataki Ádám cukrászmester mellett, és 43 évesen egészséges gyereket szült. A jósnő szerint Liptai Claudia élete a fonal miatt már be van biztosítva, hiszen a boldogságáról ő maga gondoskodik.

Nagy Alexandra, aki csak a poén kedvéért jósoltatott, mégis bevált neki

Sok évvel azelőtt, hogy csatlakozott volna a Barátok közt stábjához, Nagy Alexandra poénból elment Vecsésre egy jósnőhöz a barátnőjével, Erdélyi Tímeával, akivel együtt jártak Földesi Margit tanodájába, és akinek addigra már beindult a színészi karrierje. Erdélyi akkor már Barátok közt-színésznő volt, és a jósnő azt jósolta Alexandrának, hogy egyszer majd ő is szerepelni fog a sorozatban. A színésznő óriási kamuzásnak gondolta az egészet, és nem igazán foglalkozott vele. Évekkel később, immár a Barátok közt szereplőjeként beszélgettek a barátnőivel arról, hogy melyikük járt már jósnőnél és mit tapasztalt, amikor beugrott neki ez a régi sztori. Akkor döbbent rá, hogy amit annak idején full kamunak gondolt, valósággá vált. Azt sajnos nem tudjuk, hogy a történtek hatására Nagy Alexandra elkezdett-e jósnőhöz járni.

Nagy Alexandra egy mozibemutató vendégeként

Nagy Alexandra moziban pózol a fotósoknak (Fotó: Profimédia)

Curtis jósnőhöz megy, amikor gyerekvállalás mellett dönt

A Blikk még 2016-ban írt arról, hogy Curtis és akkori párja, Csilla egy jósnőt kerestek fel, hogy megtudakolják, mikor jön már a gyerek, és persze az is érdekelte őket, hogy kisfiút vagy kislányt hoz-e majd a gólya. A problémáik abból adódtak, hogy párjával mást akartak, de a lényeg úgyis az volt, hogy mindketten családot akartak alapítani. A jósnő azt mondta nekik, hogy közel, nagyjából fél éven belül van a gyermekáldás. A dolog nem igazán jött be, sőt a kapcsolat sem volt annyira tartós. Curtis gyereke végül a következő párjától, Krisztikétől született meg, bár azt nem tudjuk, ezt megelőzte-e jóslás. Azóta azonban már ennek a kapcsolatnak is vége szakadt. Legutóbb a rapper tavaly áprilisban került be a hírekbe azzal, hogy megjósolták neki és kosárlabdázó párjának, Barnai Juditnak, hogy kislányuk lesz. Csakhogy ez a jóslat kéretlen volt. A Bors abból csinált hírt, hogy valaki kommentben osztotta meg ezt a „jóslatot”, akiről kiderült, hogy nem is valódi látnok (bár azt magunk sem tudjuk, hogy milyen), csak jók a megérzései. Vajon ezúttal bejönnek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top